Eigenlijk moet je deze natuurlijk bij de visboer halen. Of nog mooier, zelf vangen. Ik vond een doosje met het vlees van de Sint-Jakobschelp in een vriezer in een supermarkt. Het leek me een leuk borrelavontuur. Het is snel klaar en erg lekker.
Ingrediënten
- 2eetlepel Geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel Knoflookpoeder (Je kunt ook knoflook persen. Vast lekkerder. Ik ging hier even voor snel)
- 3 eetlepels Ketjap
- Peterselie
- 12 Coquilles (zo noem ik het vlees van de schelpen)
Bereiding
- Doe 3 eetlepels ketjap en 1 eetlepel knoflookpoeder in een bakje en roer goed om
- Doe een theelepel van bovenstaand mengsel op elke coquille
- Strooi over elke coquille wat Parmezaanse kaas
Op de barbecue
- Leg de coquilles 3 minuten boven de hele hete kolen.
Serveer ze met een plukje peterselie
Wil je wekelijks een update over de nieuwe recepten op de site? Dat kan! Schrijf je in. Geen reclame, geen verkoop. Beloofd!