Paprika’s doen iets heel grappigs als je ze grilt. Ze worden heel erg zoet.
Deze puntpaprika’s zijn ook zoet. En erg lekker als groentegerechtje. En met weinig inspanning echt iets anders.
Ingrediënten
- 2 rode puntpaprika’s
- Rondje geitenkaas. Dat kan met honing zijn, hoeft niet
- Pecannoten
- Honing
Bereiding
- Snij de puntpaprika’s open. Het is handig als je zeg maar 2 bootjes over houdt, die redelijk rechtsop staan
- Haal de groene bovenkant eraf. Verwijder de pitjes.
- Vul de paprika’s met de geitenkaas
- Doe een aantal pacannoten in de geitenkaas
- Smeer er wat honing overheen.
Grillen
- Leg de paprika’s boven directe hitte op de BBQ. Dan zijn ze in een minuut of 5 klaar. Dan moet je wel voor je ze gaat eten, even laten rusten, en dan het zwarte velletje van de onderkant halen.
- Je kunt ze ook indirect grillen. 150°, een minuut of 20.