Groene asperges met balsamico dressing

Groene asperges zijn het hele jaar door te krijgen. En ze zijn lekker om te grillen. Ik serveer ze met ingedikte balsamico azijn.

Ingrediënten

  • Peper & Zout
  • Olijfolie
  • 2 deciliter balsamico azijn
  • Groene asperges

Voorbereiding

  • Doe de balsamico azijn in een pannetje en warm deze langzaam op tot hij stroperig wordt. Zet hem dan uit.
  • Snij de kontjes van de asperges en leg ze in een schaal.
  • Wrijf de asperges in met olijfolie en doe er zout en peper overheen.

 

Groene asperges op de barbecue

  • Maak een barbecue aan, niet te heet, ongeveer 160°-180°.
  • Gril de asperges aan beide kanten ongeveer 5 minuten.
  • Serveer ze met de ingedikte balsamico azijn.

Wil je wekelijks een update over de nieuwe recepten op de site? Dat kan! Schrijf je in. Geen reclame, geen verkoop. Beloofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.