Kipfilet met pesto, kaas en parmaham

Kipfilet met pesto , kaas en parmaham ziet er waanzinnig culinair uit… en dat is het natuurlijk ook. Als je de pesto al hebt valt het toch in de categorie “4-ingrediënten”. Dus ook voor iemand die meestal alles kant-en-klaar koopt, is dit goed te doen.

Ingrediënten kipfilet pesto kaas parmahamIngrediënten

  • 4 kipfilets
  • 200 gram pesto
  • 200 gram geraspte kaas
  • 8 plakjes parmaham

De lekkerste pesto maak je zelf, het recept staat op mijn pagina “Zelfgemaakte pesto – de lekkerste”.

Tools

Bereiding

  • Snij de kipfilets diep in, zodat je ze bijna open kunt vouwen als een boek.
  • Leg 2 plakjes parmaham op je werkblad en leg daar de kipfilet op.
  • Smeer de kipfilets aan de binnenkant in met pesto.
  • Doe er een laag geraspte kaas op.

Kipfilet met parmaham, pesto en kaas

  • Maak van de kipfilet een mooi rolletje, en sla de parmaham eromheen. Als het niet allemaal goed blijft zitten kun je een satéprikkertje gebruiken om het geheel goed vast te zetten.

De kipfilet op de barbecue

Kipfilet met pesto, kaas en parmaham op de barbecue

Wil je wekelijks een update over de nieuwe recepten op de site? Dat kan! Schrijf je in. Geen reclame, geen verkoop. Beloofd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.